Verhaalsonderzoek in het buitenland

Verhaalsonderzoek door ons recherchebureau

Bent u particulier of eigenaar van een bedrijf? En is er sprake van een openstaand bedrag door debiteuren in het buitenland voor diensten die door u geleverd zijn, wat telkens niet betaald wordt? Veelal kan middels een gerechtelijke procedure een betaling worden afgedwongen, maar dit heeft pas echt zin als u vooraf een verhaalsonderzoek heeft opgestart. Recherchebureau Reverentia kan u hierbij de juiste ondersteuning bieden.

Wat houdt een verhaalsonderzoek in het buitenland in?

Een verhaalsonderzoek in het buitenland is erop gericht te achterhalen of de debiteur wel over voldoende geld beschikt om u te betalen. Deze verhaalsinformatie kan zowel u als de debiteur helpen af te wegen of een juridische zaak wel noodzakelijk is. Is de kans namelijk klein dat het openstaande bedrag verhaald kan worden, dan kunt u hiermee juist extra hoge juridische kosten voorkomen. Uit het verhaalsonderzoek kan echter ook komen dat het juist verstandig is het openstaande bedrag te laten verhalen op de debiteur middels een rechterlijke procedure.

prive detective inhuren

Financiële daadkracht

Gedurende het verhaalsonderzoek in het buitenland wordt bekeken of de debiteur over voldoende financiële daadkracht bezit om het openstaande bedrag te betalen. Er wordt niet enkel gekeken naar de bankrekening van de debiteur, maar ook naar aandelen, een tweede huis in het buitenland, inventaris, vastgoed met overwaarde en overige bezittingen.

Onderzoek van zowel particulieren als bedrijven

Als recherchebureau voeren wij zowel bij particulieren als bedrijven verhaalsonderzoeken uit. Zo bekijken wij bij particulieren wat de gehele financiële situatie van de persoon in kwestie is. Nadien ontvangt u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden tot verhalen. Denk aan bankrekeningen, auto’s, beleggingen, huizen, aandelen. Nog voordat u procedeert weet u wat u kunt innen. Ook bij bedrijven is de basis hetzelfde, hetzij deze complexer van aard is. Ook de risico’s kunnen wij hierbij in kaart brengen, zoals een faillissement. De nadruk zal echter het meest liggen op het onderzoek naar de bestuurder. Heeft u onze informatie ontvangen, dan heeft u volledig zicht op de economisch verantwoorde maatregelen.

Schakel ons in voor uw verhaalsonderzoek in het buitenland

Wenst u ook een verhaalsonderzoek in het buitenland of behoeft u meer informatie omtrent onze specifieke werkwijze? Neem gerust contact op met Recherchebureau Reverentia en laat ons meer weten over uw situatie. Wij zijn u graag van dienst met ons verhaalsonderzoek in het buitenland.

 - 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
DIRECT CONTACT