Financieel onderzoek

Financieel Onderzoek

Ons recherchebureau biedt uitgebreid financieel onderzoek om u te helpen helderheid te krijgen in complexe financiële situaties. Of u nu te maken heeft met zakelijke geschillen, fraudeverdenkingen, alimentatiezaken, vermogensverdeling, of andere financiële kwesties, wij zijn uw betrouwbare partner.

Ons team van deskundige onderzoekers gebruikt geavanceerde technieken en bronnen om financiële gegevens te analyseren, vermogensbestanden te traceren en crypto munten. Wij opereren met volledige vertrouwelijkheid en discretie, en ons doel is om u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons financieel onderzoek u kan helpen bij uw specifieke situatie. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het verkrijgen van financiële duidelijkheid en gemoedsrust.

Offerte opvragen?

Particulieren

Of u nu midden in een scheiding zit of te maken heeft met een schuldenaar, wij kunnen u helpen om te achterhalen of er nog verborgen vermogensbestanden zijn, zoals vastgoed, grond, auto’s, boten,  en buitenlandse bankrekeningen.

Ons onderzoek strekt zich uit naar de bronnen van inkomsten, of het nu gaat om werkgevers, eigen bedrijven, aandeelhouderschap in andere bedrijven, en zelfs internationale bronnen.

We voeren diepgaand onderzoek uit naar bankrekeningen, cryptorekeningen, creditcards en beleggingsrekeningen, zowel nationaal als internationaal, dankzij ons wereldwijde netwerk.

Advocaten en Incassobureaus

Voor advocaten en incassobureaus bieden wij verhaalsonderzoek op internationaal niveau aan. We onderzoeken de mogelijkheden om verhaal te halen bij de schuldenaar. Dit omvat het nagaan of de schuldenaar nog vastgoed bezit, aandeelhouder is van bedrijven, actieve bedrijven bezit, of bankrekeningen in het buitenland heeft, en meer.

Bitcoins en Cryptorekeningen

Wilt u achterhalen of er bitcoins en cryptorekeningen betrokken zijn bij uw zaak? Wij hebben de expertise en de middelen om deze digitale activa te traceren en te identificeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten op dit gebied.

 - 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
DIRECT CONTACT