Financieel onderzoek

Financieel Onderzoek

Ons recherchebureau biedt uitgebreid financieel onderzoek om u te helpen helderheid te krijgen in complexe financiële situaties. Of u nu te maken heeft met zakelijke geschillen, fraudeverdenkingen, alimentatiezaken, vermogensverdeling, of andere financiële kwesties, wij zijn uw betrouwbare partner.

Ons team van deskundige onderzoekers gebruikt geavanceerde technieken en bronnen om financiële gegevens te analyseren, vermogensbestanden te traceren en crypto munten. Wij opereren met volledige vertrouwelijkheid en discretie, en ons doel is om u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons financieel onderzoek u kan helpen bij uw specifieke situatie. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het verkrijgen van financiële duidelijkheid en gemoedsrust.

Offerte opvragen?

Particulieren

Of u nu midden in een scheiding zit of te maken heeft met een schuldenaar, wij kunnen u helpen om te achterhalen of er nog verborgen vermogensbestanden.

Ons onderzoek strekt zich uit naar vastgoed, bronnen van inkomsten, of het nu gaat om werkgevers, eigen bedrijven, aandeelhouderschap in andere bedrijven, en zelfs internationale bronnen.

We voeren diepgaand onderzoek uit naar alles wat waarde kan hebben, zowel nationaal als internationaal, dankzij ons wereldwijde netwerk zijn wij zeer succesvol.

Advocaten en Incassobureaus

Voor advocaten en incassobureaus bieden wij verhaalsonderzoeken op maat aan. Zodra er contact opgenomen wordt zullen wij uw wensen bespreken en dan zullen wij een concreet voorstel doen. De prijs zal afhangen van de wensen en van het land waar het verhaalsonderzoek plaats vindt. Een onderzoek in Turkije zal relatief goedkoper zijn als een onderzoek op de Bahama’s. We onderzoeken de mogelijkheden om verhaal te halen bij de schuldenaar. Zodat er snel beslag gelegd kan worden. Een verhaalsonderzoek op internationaal niveau duurt maximaal 15 werkdagen.

Bitcoins en Cryptorekeningen

Wilt u achterhalen of er bitcoins en cryptorekeningen betrokken zijn bij uw zaak? Wij hebben de expertise en de middelen om deze digitale activa te traceren en te identificeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten op dit gebied.

 - 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
DIRECT CONTACT