Over ons

Reverentia opsporing van personen

Privé detective inhuren oftewel particulier onderzoeker om iemand op te sporen. Wij zijn een erkend particulier recherchebureau uit Rotterdam dat nationaal en internationaal opereert. Wij beschikken over een vergunning afgegeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en beschikken over een legitimatie die is afgegeven door de politie. Verder beschikken wij ook over de nodige vakdiploma’s voor particuliere recherche en human intelligence inzake verhoortechnieken en body language technieken.

Dit alles maakt dat wij alle voorkomende recherchewerkzaamheden mogen en kunnen verrichten. Verder hebben wij ons verdiept in het vergaren van inlichtingen. Ook hier beschikken wij over het respectievelijke diploma Registered Open Source Intelligence Analyst. Wat zorgt dat onze kennis op het gebied van open source intelligence van uitzonderlijk hoog niveau is. Wij beschikken over een database die het nagenoeg mogelijk maakt om alle bedrijven en personen ter wereld te screenen, op te sporen en online te monitoren.

Offerte opvragen?

Onze prijzen

Wij werken met prijzen die vooraf bepaald zijn, dus geen rekeningen achteraf. Vooraf wordt bepaald bij b.v. stalkings onderzoek dat we 2 weken geheime camera’s ophangen, onze bevindingen vastleggen in juridisch geldige rapporten en de dader confronteren voor de prijs die vooraf bepaald is. U kunt vrijblijvend een offerte of persoonlijk gesprek met een rechercheur aanvragen voor de mogelijkheden. Of voor korte vragen kunt u snel even bellen of appen.

Gedegen onderzoek

Wij zorgen voor gedegen onderzoek en verzamelen bewijslast voor u. Zodat u een strafrechtelijke of civiele procedure kan starten tegen hij die u in uw recht aantast.

Als u wilt, werken wij daarvoor nauw samen met uw advocaat of jurist.

 - 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
DIRECT CONTACT