Internet stalking

Bent u het slachtoffer van online stalking en zoekt u een erkende specialist met uitgebreide ervaring om effectief een einde te maken aan deze ongewenste situatie? Zoek niet verder dan Recherchebureau Reverentia. Ons bureau is officieel erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en is gespecialiseerd in de aanpak van online stalking, inclusief het controleren op heimelijke camera’s en microfoons (ook wel “sweepen” genoemd). Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het formulier onderaan voor een vrijblijvend gesprek. Samen met u zullen we, op basis van uw specifieke situatie, de best passende strategie bepalen om de stalking te stoppen.

0nderzoek cyberstalking

Offerte opvragen?

VEILIG ONLINE NA ONZE INTERVENTIE

Net zoals zoveel andere aspecten van ons moderne leven, heeft stalking zich verplaatst naar het digitale tijdperk. Denk aan bedreigende e-mails en kwetsende berichten op platforms zoals Facebook en WhatsApp. We begrijpen hoe stressvol dit kan zijn. Voelt u zich angstig telkens wanneer uw telefoon afgaat, bang voor nog een kwetsend bericht? En duurt dit al meer dan twee weken? Heeft uw melding bij de politie nog niet de gewenste prioriteit gekregen? Dan kunt u vertrouwen op Recherchebureau Reverentia. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en kunnen razendsnel door heel Nederland onderzoek starten. Onze aanpak maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder open source intelligence, om internet stalking doeltreffend te stoppen. Dankzij onze effectieve methoden kunt u snel weer met een gerust hart online zijn.

ONZE DIENSTEN

 • Sweepen: We controleren uw telefoon en huis grondig op heimelijke camera’s en microfoons om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt gewaarborgd.
 • Het verwijderen van hacks: Als u vermoedt dat uw telefoon of andere apparaten zijn gehackt, kunnen wij u helpen deze te ontdoen van schadelijke software en uw digitale veiligheid herstellen.
 • Google-hacking: Met behulp van geavanceerde zoektechnieken halen we relevante informatie uit Google om u te helpen bij uw zaak.
 • Darkweb-onderzoek: We speuren het darkweb af om te kijken of er informatie over u circuleert.
 • Registratie van telefoonnummers: We controleren of uw telefoonnummers ergens online zijn geregistreerd zonder uw toestemming.

ONZE KERNKWALITEITEN

Recherchebureau Reverentia onderscheidt zich door een indrukwekkend track record, vooral op het gebied van het oplossen van internet stalkingzaken. We beperken ons niet tot het verzamelen van bewijs, maar gaan ook de confrontatie aan met de dader, rekening houdend met uw wensen. We begrijpen dat u mogelijk liever niet direct in contact komt met de stalker. In de meeste gevallen is een gesprek met onze rechercheur voldoende om het probleem op te lossen. Mocht de stalking echter aanhouden, dan kunt u het juridisch geldige onderzoeksrapport dat wij opstellen gebruiken in een eventuele strafrechtelijke procedure.
Daarnaast zijn wij:

 • Zeer discreet: Uw privacy en veiligheid hebben voor ons de hoogste prioriteit.
 • Bijzonder betaalbaar: We bieden effectieve oplossingen tegen redelijke tarieven.
 • Altijd bereikbaar: Onze deskundigen staan 24/7 voor u klaar om u te helpen.

Zo kunt u ons bereiken

Stalking, zowel offline als online, is altijd buitengewoon hinderlijk. Gelukkig zijn onze detectives hier om een oplossing te bieden. Neem gerust contact met ons op voor vragen of om een vrijblijvende afspraak te plannen. Met Recherchebureau Reverentia Rotterdam aan uw zijde, zal internet stalking snel tot het verleden behoren. U kunt op ons rekenen voor uw digitale veiligheid en gemoedsrust.

Onderzoek aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  • Na het invullen van dit formulier wordt u doorverwezen naar een betaalpagina waar u met iDeal kunt afrekenen.

   - 
  Dutch
   - 
  nl
  English
   - 
  en
  DIRECT CONTACT