Prive detective kosten

Recherchebureau Reverentia Rotterdam, Zuid Holland

Heeft u de afgelopen tijd te maken gehad met stalking of cyberpesten en wilt u meer weten over een privé detective en de kosten die daarbij komen kijken? Schakel dan de hulp van Recherchebureau Reverentia in. Als privé detective zijn wij gekwalificeerd op het gebied van opsporing. We beschikken onder andere over een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en een politie legitimatie. Hierdoor zijn wij in staat om alle voorkomende recherchewerkzaamheden te verrichten. Ons specialisme als detective ligt bij open source intelligence. Inmiddels hebben we ook al vele zaken met succes kunnen oplossen. Mede door onze database die het mogelijk maakt om nagenoeg alle personen en bedrijven op de wereld op te sporen en te screenen. Daarnaast kunnen wij als detective deze personen ook in de gaten houden door online monitoring. Lees verder als u meer wilt weten over ons werk als privé detective en de kosten die wij hanteren.

prive detective kosten

Hulp van een detective en de kosten

Stel u wordt geteisterd door een stalker, die u ook privé onheus bejegend. Dit kan een enorme impact hebben op u als slachtoffer. Het is dan verstandig om een rechercheur in te schakelen en de stalking zo snel mogelijk te beëindigen. Hoe gaan wij te werk? Van tevoren maken wij duidelijk afspraken over de kosten van onze diensten. Deze kosten worden berekend op basis van ons uurtarief € 95,- exclusief BTW. U krijgt dus geen rekeningen achteraf. Als volgt gaan wij aan de slag en op zoek naar uw stalker. Wij hebben toegang tot vele bronnen en kunnen daarom op een snelle en discrete manier te werk gaan. Wij weten uw stalker op te sporen en kunnen eventuele juridische rapporten opstellen. Deze rapporten kunnen u van pas komen wanneer u een proces aan wilt spannen en in de rechtbank komt te staan. Wat kunt u verder verwachten wanneer u onze privé rechercheur inschakelt?

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u ons om hulp vraagt, kunt u het volgende verwachten:

  • Wij houden de kosten laag
  • Wij hebben een hoog slagingspercentage
  • Wij zijn specialist in online opsporingen
  • Wij zijn bereikbaar via alle communicatiemiddelen (Whatsapp)
  • Wij zijn in het bezit van verschillende vakdiploma’s en vergunningen

Schakel ons in in Zuid-Holland!

Wanneer u meer wilt weten over onze diensten kunt u bellen naar 010-3073488. Ook mailen is mogelijk via recherchebureaureverentia@mail.com. Wij verlenen u graag meer informatie over ons werk als privé detective en onze kosten.

 - 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
DIRECT CONTACT