Onderzoek cyberstalking

Wij zorgen ervoor dat u zich weer veilig voelt

Voor het uit laten voeren van een onderzoek naar cyberstalking bent u aan het juiste adres bij erkend Recherchebureau Reverentia. Wij zijn gespecialiseerd in cyberstalking en kunnen bijzonder hoge slagingspercentages overleggen. Dankzij ons zult u zich snel weer veilig en op uw gemak voelen, ook online. In welke gevallen kunt u ons precies inschakelen voor een onderzoek? En hoe gaan wij eigenlijk te werk bij cyberstalking? U leest het hieronder.

onderzoek cyberstalking

Hoe sneller u actie onderneemt, hoe beter

Wordt u online lastiggevallen? Via ongewenste e-mails bijvoorbeeld? Of wordt uw naam door het slijk gehaald op internetforums of sociale media? Dan bent u slachtoffer van cyberstalking. Enorm vervelend. Wordt u zelfs al meer dan twee weken gestalkt? Onderneem dan direct actie! Het is namelijk onze ervaring dat uw stalker hier niet uit zichzelf mee zal stoppen. Het zou goed kunnen dat u precies weet wie u lastig valt, maar dat u niet beschikt over bewijzen waarmee u de dader kunt confronteren. Maar wellicht vindt de cyberstalking ook wel volledig anoniem plaats en heeft u geen idee in welke hoek u de dader(s) moet zoeken. In beide gevallen is het aan te bevelen om Recherchebureau Reverentia in te schakelen voor een onderzoek naar cyberstalking. Wij hebben jarenlange ervaring met cyberstalking en zijn dankzij onze geavanceerde digitale technieken in staat uw stalker snel te identificeren. Wij maken tijdens het onderzoek bijvoorbeeld gebruik van open source intelligence, waarmee nagenoeg elk persoon online te monitoren is. Bovendien confronteren wij de dader met de bewijslast. Mocht dit onvoldoende zijn om hem tot inkeer te laten komen, dan kunt u in een strafzaak gebruikmaken van de juridisch geldige rapporten die wij tijdens het onderzoek opstellen.

Nog eens vijf redenen om voor ons te kiezen

Wij zetten graag voor u nog vijf redenen op een rijtje waarom u een onderzoek naar cyberstalking met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij:

  • Beschikken over een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid
  • Werken altijd binnen de kaders van de wet en zijn discreet
  • Opereren landelijk en zelfs internationaal vanuit onze thuisbasis in Rotterdam
  • Werken op basis van een offerte en u betaalt vooraf: geen verrassingen dus
  • Kunnen binnen een dag beginnen met een onderzoek

Altijd bereikbaar

Wilt u ons inschakelen voor een onderzoek naar stalking? Of heeft u eerst nog vragen? Wij zijn altijd bereikbaar via 010-3073488 of 06-43288004 (appen mag ook). Liever mailen? Dat kan naar recherchebureaureverentia@mail.com. Een onderzoek naar cyberstalking door ons recherchebureau helpt u uit de brand!

 - 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
DIRECT CONTACT