Cyberpesten onderzoek

Last van Cyberpesten?
Een onderzoek door Reverentia biedt uitkomst

Bent u of is uw zoon of dochter slachtoffer van cyberpesten? Laat dan een cyberpesten onderzoek doen door Recherchebureau Reverentia. Wij hebben ruime ervaring met het aanpakken van alle voorkomende vormen van cyberpesten, waaronder laster (zoals het verspreiden van foto’s, filmpjes en foto’s), chantage en bedreiging. Wilt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel dan met 010-3073488. Eerst benieuwd naar wat wij bij online pesterijen met een onderzoek voor u kunnen betekenen? U leest het hieronder.

cyberpesten onderzoek

Een groeiend fenomeen

Het is een groeiend fenomeen: cyberpesten. Uit onderzoek is gebleken dat zo’n acht procent van de jongeren tot en met achttien jaar hiermee te maken heeft. In de categorie van vijftien- tot achttienjarigen is dit zelfs meer dan één op de tien. Heeft u of uw zoon of dochter ook te maken met cyberpesten? Wellicht is voor u wel duidelijk wie hierachter zit, maar wilt u graag bewijslast opbouwen. Misschien wilt u juist ook een specialist inschakelen om de dader(s) te achterhalen. In beide gevallen is Recherchebureau Reverentia u met een discreet en bijzonder kundig onderzoek van dienst.

Waarom ons recherchebureau?

Wij van Recherchebureau Reverentia begrijpen als geen ander dat de impact van cyberpesten enorm groot kan zijn. Zeker als het jongeren of zelfs kinderen betreft. U wilt dan ook niets liever dan een snelle en adequate oplossing. En daar zullen wij voor zorgen, aangezien wij:

 • Specialist zijn in onderzoek naar online pesten
 • Zorgen voor juridisch bruikbaar bewijsmateriaal
 • De dader(s) indien gewenst confronteren met de bewijslast
 • Zeer geavanceerde technieken gebruiken, maar altijd binnen de wet blijven
 • Altijd bereikbaar zijn en binnen een dag een onderzoek kunnen opstarten

Kenmerken van cyberpesten

Hoe weet u of u kind gepest wordt, praat erover deze tekenen kunnen erop duiden:

 • Uw kind is stiller.
 • Uw kind komt vaak verdrietig uit school of van de sportvereniging.
 • Uw kind huilt vaker.
 • Uw kind wil niet meer naar school of sporten.
 • Uw kind slaapt slechter en word angstig en bezweet wakker.
 • Uw kind wil niet meer alleen over straat.
 • Uw kind haalt slechte cijfers.
 • Uw kind komt laat uit school omdat hij/zij wacht tot de pestkoppen weg zijn.

Wij maken een einde aan uw zorgen

Het is onze ervaring dat cyberpesten bijna nooit vanzelf stopt. Wilt u het cyberpesten een halt toeroepen? Schakel ons dan in voor een gedegen onderzoek. Wij gebruiken de meest geavanceerde online onderzoeksmethoden om de dader(s) te achterhalen en confronteren deze met de bewijslast. In 80% van de gevallen is dit voldoende om de pesterijen te beëindigen. Blijkt dit in uw geval niet zo te zijn? Dan kunt de u de bewijsstukken die tijdens het onderzoek vergaard zijn, gebruiken bij strafrechtelijke of civiele procedures.

Zo komt u met ons in contact

Wilt u gebruikmaken van onze hoogwaardige en scherp geprijsde dienstverlening? U bereikt ons via telefoonnummer 010-3073488 of door te appen naar 06-43288004. Mails ontvangen wij graag via recherchebureaureverentia@mail.com. Als u te maken heeft met cyberpesten vormt een onderzoek door Recherchebureau Reverentia de sleutel tot de oplossing!

 - 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
DIRECT CONTACT